Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Iasi 5 Zile

Vremea Iasi 5 Zile. Vremea in urmatoarele 2 zile pentru iasi. Fii la curent cu starea vremii din iasi. În exterior, purtați îmbrăcăminte de protecție împotriva soarelui, o pălărie cu margini largi și ochelari de soare blocați cu uv. Seara, ninsoarea se va opri lăsând cerul înnorat. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate.

Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: În exterior, purtați îmbrăcăminte de protecție împotriva soarelui, o pălărie cu margini largi și ochelari de soare blocați cu uv. Vremea azi in iasi, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in iasi. În timpul zilei, vom avea lapoviță și ninsoare. Astăzi se aşteaptă +10.+17 °c°f, +50.+63 °c°f, predominant fără precipitaţii, ceaţă, briză ușoară.

Vremea In Iași și Județul Iasi
Vremea In Iași și Județul Iasi Source from : https://vremea.ido.ro/Iasi.htm
Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for iași, iași, românia. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08. Vremea in iasi judetul iasi se actualizeaza in fiecare ora.

Temperatura pentru următoarele 7 zile.

Vremea in iasi, informati si detali actualizate permanent despre temperatura , precipitatii, umiditate, vant si ceata prognoza meteo pentru 5 zile! Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi: Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Vremea în romania, iaşi următoare actualizare la 08:00. Conform datelor recensamantului din anul 2002, iasi numara 320.888 de locuitori si era astfel al doilea oras ca marime.

Fii la curent cu starea vremii din iasi. Astăzi e duminică, 14 martie 2021. Iasi, pascani, targu frumos, harlau, bucium. Prognoză meteo pentru o zi. Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in iasi sunt.

Opera Națională Iași Aria Candidatului Unic Pe Vremea Lui Marcovici
Opera Națională Iași Aria Candidatului Unic Pe Vremea Lui Marcovici Source from : https://www.cotidianul.ro/opera-nationala-iasi-aria-candidatului-unic-pe-vremea-lui-marcovici/
Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 22 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg. Conform datelor recensamantului din anul 2002, iasi numara 320.888 de locuitori si era astfel al doilea oras ca marime. Fii la curent cu starea vremii din iasi. In iaşi vor fi azi înnorări accentuate, temperaturile se vor situa între 3 și 3 grade. Iasi, pascani, targu frumos, harlau, bucium.

Adauga iasi la favorite sterge iasi de la favorite.

În timpul zilei, vom avea lapoviță și ninsoare. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la iasi. Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara. Informatiile despre vremea in iasi au fost ultima oara actualizate la 21:03. Vântul va sufla dinspre sse, atingând pe alocuri viteza de 37hm/h.

În exterior, purtați îmbrăcăminte de protecție împotriva soarelui, o pălărie cu margini largi și ochelari de soare blocați cu uv. Vântul va sufla dinspre sse, atingând pe alocuri viteza de 37hm/h. Vremea in iasi, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in iasi, romania si in lume prin vremea.com. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08.

Vremea In Andrieseni Iași Pe 15 Zile Vremeaonline
Vremea In Andrieseni Iași Pe 15 Zile Vremeaonline Source from : https://www.vremea-on-line.ro/iasi/andrieseni.html
Soarele răsare la 06:24 și apune la 18:14. Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08. Vremea in iasi, informati si detali actualizate permanent despre temperatura , precipitatii, umiditate, vant si ceata prognoza meteo pentru 5 zile! În timpul zilei, vom avea lapoviță și ninsoare. Vremea în romania, iaşi următoare actualizare la 08:00.

Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi:

Vremea in iasi, resedinta judetului iași, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in iasi actualizata vineri, 12 martie, 2021. Aici gasesti prognoza meteo pentru ziua de astazi, dar si pentru celelalte zile de care esti interesat. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for iași, iași, românia. Esti interesat de mai multe localitati? Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg.

Posting Komentar untuk "Vremea Iasi 5 Zile"