Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Adresa Depunere Revisal 2017

Adresa Depunere Revisal 2017

Cel mai târziu anterior împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare de la data apariției modificării. Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Termenul de transmiterea a revisal pentru încetarea contractelor de muncă este prevăzut în hg 905/2017, aceasta precizând că transmiterea se face cel târziu la data încetării sau la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat încetarea contractului de muncă. O copie a certificatului de înmatriculare la registrul comertului, a certificatului de înregistrare fiscala. Se lasă necompletat dacă angajatorul efectuează o primă depunere a registrului la sediul itm cu ocazia solicitării parolei.

Documente Transmise Online Prin Portalul Extern Al Inspectiei Muncii Itm Arad
vizitati articolul complet aici : http://itmarad.ro/documente-transmise-online-prin-portalul-extern-al-inspectiei-muncii/
Model adresa pentru depunere revisal la primul cim (2019). Angajatorii pot contracta serviciul de completare și transmitere a datelor în registru prin încheierea de. Pentru instalarea revisal 6.0.8 nu este necesară dezinstalarea versiunii anterioare a aplicaţiei revisal, 6.0.7.

Model adresa inaintare registru electronic de evidenta.

Am avem voie sa facem la un contract de munca cu. C) prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic, insotit de o adresa de inaintare semnata. O copie a certificatului de înmatriculare la registrul comertului, a certificatului de înregistrare fiscala.

Model adresa pentru depunere revisal la primul cim (2019). 1 post • page 1 of 1. Thu nov 23, 2006 9:38 am location:

Prezentare
vizitati articolul complet aici : https://documente-resurseumane.ro/index.php/prezentare
Pentru depunerea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic. Am depus revisal online iar la raport preluari imi arata cod fiscal firma, nr. Termenul de transmiterea a revisal pentru încetarea contractelor de muncă este prevăzut în hg 905/2017, aceasta precizând că transmiterea se face cel târziu la data încetării sau la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat încetarea contractului de muncă.

Probleme la depunerea revisal prin intermediul reges.

1 post • page 1 of 1. Recomandarile inspectiei muncii ca urmare a. O copie a certificatului de înmatriculare la registrul comertului, a certificatului de înregistrare fiscala.

Probleme la depunerea revisal prin intermediul reges. Depunerea revisal in situatia prelungirii cim? Declaratii fisc, revisal, purcea mihail, portal, contabilitate, consultanta, contracte de munca, itm.

All Categories Inmotioncrimson
vizitati articolul complet aici : https://inmotioncrimson.weebly.com/blog/category/all/3
Contabilitate societati si pfa 14.04.2017, 10:10. 1 post • page 1 of 1. Pentru depunerea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic.

1 post • page 1 of 1.

La prima depunere a registrului revisal : Recomandarile inspectiei muncii ca urmare a. Revisal , meniul registru, butonul generare registru.

Posting Komentar untuk "Adresa Depunere Revisal 2017"